STAND UP: Jure Godler in Tilen Artač @Kulturni dom NG // 14.5.

: : : ODPOVEDANO! : : :

Klub goriških študentov in Zavod SI-Film vas ponovno vabita na ODLIČEN STAND UP v Kulturnem domu Nova Gorica! 😉

Kdo nas bodo tokrat nasmejali do solz?

*******************************************************************

TILEN ARTAČ: akademski glasbenik – violončelist in imitator v radijski oddaji Radio Ga-Ga. V nekdanji televizijski oddaji Hri-bar je bil najbolj znan po vlogi Ifigenije.
V tandemu GodArt nastopil s svetovno znanim stand up komikom, imitatorjem in igralcem v filmih Policijska akademija Michaelom Winslowom. S predstavo GodArt – Live nastopil v Magic – Comedy Clubu Hermosa Beach v Los Angelesu.
Leta 2012 prejemnik nagrade Franeta Milčinskega – Ježka, ki jo RTV Slovenija podeljuje najzaslužnejšim za izvirne dosežke ali opus v tistih umetnostnih zvrsteh radijske in televizijske ustvarjalnosti, ki sledijo tradiciji žlahtnega Ježkovega duha.
Od marca 2016 na POP TV ob nedeljah zvečer nastopa kot tekmovalec v najbolj zvezdniškem šovu pri nas – Znan obraz ima svoj glas.

JURE GODLER: Je slovenski komik, komponist, pisec, igralec. Leta 2003 ga je odkril legendarni Sašo Hribar in ga povabil v svojo ekipo Radia Ga-Ga (oddaja na Radiu Slovenija).
Leta 2004 je dobil stalno vlogo v sobotni večerni oddaji Hri-Bar, kjer je izvajal že nešteto vlog znanih in izmišljenih ljudi (George W. Bush, Tony Blair, Mr. Bean, Clint Eastwood, Jim Carrey, Kraljica Elizabeta, Marilyn Manson, Al Gore, Vladimir Putin, Angela Merkel, John Travolta, Superman, Andy Warhol, Bono Vox, Elvis, Don King, Mahmud Ahmadinejad, Sylvester Stallone, itd.)
Prav tako ga lahko vidite v mnogih drugih TV oddajah kot gosta. Napisal in izvedel pa je tudi že mnogo šovov v Sloveniji in Evropi (Avstrija, Bruselj)
Leta 2007 je prejel medijsko nagrado Viktor za obetavno medijsko osebnost.
Leta 2007 je prav tako začel nastopati v Hollywoodu v klubih Improv in Comedy Store na Sunset Boulevardu
Od marca 2015 nastopa v vlogi voditelja v popularni satirični, razvedrilne oddaji “Ta teden z Juretom Godlerjem” na Planet TV.

VSTOPNICE NA VOLJO OD 2. MAJA NA INFO TOČKI KGŠ IN M SERVISU NOVA GORICA.

Cene:
– 6 EUR člani KGŠ
– 9 EUR skupine in podjetja (min. 10 oseb)
– 10 EUR ostali

Več info in rezervacije na: info@kgs.si

Author:

Share This Post On