GoStartup Weekend v Primorskem tehnološkem parku 24.-26.1.2020

GoStartup Weekend v Primorskem tehnološkem parku 24.-26.1.2020Imaš podjetniško idejo, ki bi jo rad uresničil, pa ne veš, kje začeti, nimaš ekipe? GoStartup inkubator Primorskega tehnološkega parka pripravlja nekaj zate!

Na GoStartup vikendu lahko najdeš svoj team, razviješ prototip, validiraš svojo podjetniško idejo in dobiš povratno informacijo s strani izkušenih podjetnikov – vse to v enem vikendu!!!Kdo se lahko prijavi? Podjetniki na vseh stopnjah raziskovalci študentje posamezniki ali ekipe s poslovnimi idejami ambiciozne osebe, ki jih zanima podjetništvoKaj potrebuješ? Veliko energije! Svojo idejo boš predstavil-a skupini in/ali prisluhnil-a drugim. Odločili se boste za najbolj zanimive ideje, ki jih boste razvijali v raznolikih skupinah.  Prideš lahko s svojo ekipo, vendar bo izkušnja najboljša, če boste sodelovali v ločenih teamih.
 
Pomembno*: Ekipe se bodo oblikovale na začetku srečanja, da bi v njih sodelovali ljudje z različnimi izkušnjami in znanjem.  
 
V času Gostartup vikenda boste oblikovali prototip, ki bo ustrezal potrebam ciljne skupine potrošnikov. Dobili boste povratne informacije in produkt skladno s tem prilagodili ali tudi popolnoma spremenili!
V nedeljo popoldne bodo ekipe pitchale pred podjetniško komisijo.
 Koliko stane program?Dobra novica: Program je brezplačen.
Aktivnost podpira Evropski regionalni razvojni sklad iz programa Interreg V-A Slovenia – Austria v okviru projekta RETINA.
 GoStartup vikend vključuje: Obroke v petek zvečer, soboto in nedeljoPosvetovanja 1:1 z izkušenimi podjetniškimi mentorjiNovo mrežo podjetnikov, raziskovalcev, razvijalcev, oblikovalcev, ki bi radi, tako kot ti, spremenili svet na boljeKava v poljubnih količinah ;-)Program se bo izvajal v angleškem jeziku.Če smo te navdušili, se nam javi! 
Piši na  mitja.mikuz@primorski-tp.si  do 20. Januarja 2020 in mu napiši tudi kaj o svoji ideji, če jo že imaš!
 
 PRIJAVI SE ZDAJ!Kaj bomo delali?Pričeli bomo z idejoNaredili bomo osnutek poslovnega modelaOblikovali bomo produktLansirali bomo strategijoUgotovili bomo, koliko denarja za to potrebujemo (Na)učili se bomo pitchanjaPitch pred podjetniško komisijoPripravljeni boste, da začnete z delom v svojem podjetju VEČ INFORMACIJ!Aktivnost financira Evropski sklad za regionalni razvoj v programu sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Avstrija znotraj projekta RETINA: Odpiranje raziskovalnih laboratorijev za inovativne industrijske aplikacije.
  
Copyright © *|2019|* *|PRIMORSKI TEHNOLOŠKI PARK|*, Vse pravice pridržane.


Bi nam radi kaj sporočili? Naš naslov je :
info@primorski-tp.si

Bi se radi odjavili od prejemanja teh novic?
Pišite nam na info@primorski-tp.si 

Author: Informator Kgs

Share This Post On