7. Dobrodelni nogometni spektakel

Drage prijateljice, dragi prijatelji,

dobrodelni nogometni spektakel, ki ga v Biljah organiziramo že od leta 2010, je postal del naših življenj. Poleg dobre družbe in zabave ima vse skupaj še večji pomen, ker dogodek nadgradimo tudi z dobronamernim dejanjem, s katerimi zbiramo sredstva.

V soboto, 18. junija 2016, s pričetkom ob 18.00 uri bo na nogometnem igrišču v Biljah, že sedmo leto zapored, odigrana dobrodelna nogometna tekma, ki ima letos še dodan pomen, saj naše nogometno društvo obeležuje 70. obletnico svojega obstoja. S tem dogodkom želimo organizatorji zbrati finančna sredstva, ki se bodo v celoti namenila našemu prijatelju in nekdanjemu soigralcu Andreju Krivcu, ki po hudi poškodbi hrbtenjače svojo voljo do življenja dokazuje vsak dan.

Nogometno društvo Bilje si je posebno mesto v slovenskem športu izborilo z nogometno šolo za mlade nogometaše. Številni nogometaši, ki so prve korake naredili prav na igrišču v Biljah, so našli svoja mesta v številnih prvoligaških klubih, tudi tujih, nekateri med njimi so tudi člani slovenske nogometne reprezentance. Najbolj prepoznavna med njimi sta zagotovo Valter Birsa in Tim Matavž, saj po njiju nogometna šola v Biljah nosi tudi ime, od letošnje sezone dalje pa je zagotovo vse bolj prepoznaven tudi Miha Zajc.

Kot vsako leto bomo tudi letos k igranju nogometa na dobrodelni tekmi povabili številna znana imena iz sveta športa, estrade, gospodarstva in politike, častni pokrovitelj dogodka je predsednik Republike Slovenije, gospod Borut Pahor, svoj delež pri samem dogodku bo dodala tudi Nogometna zveza Slovenije.

Lansko tekmo si je v Biljah ogledalo več kot 4000 ljudi, letos jih pričakujemo še več in prav vsi obiskovalci bodo s prostovoljnimi prispevki prispevali k zbiranju finančnih sredstev za Andreja Krivca.

Po dobrodelni nogometni tekmi bo ob 20. uri sledil veliki koncert, na katerem bodo nastopile slovenske legendarne rock skupine NIET, ORLEK in ŠANK ROCK.

Vljudno vabljeni!

————————–————————–————————–——–
Doniranje za Andreja Krivca:

TRR: SI56 3300 0000 1728 919
Andrej Krivec, Ul. Vinka Vodopivca 131, 5000 Nova Gorica; namen: “donacija”

SMS donacija – 5 Eur: ANDREJ5 na 1919

TRR Lions klub Dobrovo: 10100-0036145784; namen: “za Andreja”

————————–————————–————————–——–
Datum: SOBOTA, 18 .06.2016
Ura: 18:00
Kraj: Bilje pri Novi Gorici
Prizorišče: Nogometno igrišče NK BIlje
Spletne strani: www.nkbilje.si
Cena vstopnice je 5 EUR. Otroci brezplačno.

————————–————————–————————–——–
PROGRAM:
18.00 – DOBRODELNA TEKMA
20.00 – KONCERT: ŠANK ROCK ORLEK NIET
————————–————————–————————–——–
Organizatorji prireditve: ND Bilje in Klub goriških študentov

Zahvala: Občini Miren-Kostanjevica in Občini Šempeter-Vrtojba

Author:

Share This Post On